Beauty

Hoe kies je de beste parfum voor jou?

De beste parfum voor jou vinden kan best een uitdaging zijn. Er zijn veel lekkere geuren te vinden, maar welke past nu echt bij jou? In deze blog geven je een aantal tips voor het vinden jouw nieuwe favoriete parfum. 

1. Bepaal wat voor soort geurtje bij je past

Voordat je verschillende geuren uit gaat proberen is het handig om te bepalen wat voor soort geurtje het beste bij je past. De parfum die je draagt bepaald voor een deel hoe je overkomt en dus is het goed om er over na te denken wat voor soort geur het beste past bij jouw imago. Ga je voor een zoete geur? Of juist voor een lekker frisse geur? Ga je voor subtiel of juist voor intens?

2. Probeer verschillende parfums uit

Als je weet wat voor soort geur bij je past is de volgende stap het uitproberen van verschillende parfums met dit karakter. Dit is de enige manier om er achter te komen welke je het lekkerste vindt ruiken. Je kan een aantal van de lekkerste vrouwen parfum ooit uitproberen. Voorbeelden van de lekkerste vrouwen parfum ooit zijn Coco Mademoissele van Chanel en Miss Dior van Dior. Je kan ook eens kijken naar de beste parfums van 2021. Onder de beste parfums van 2021 vallen La vie est belle van LANCÔME en J’adore van Dior. Wie weet zit tussen deze geliefde parfums ook wel jouw favoriete nieuwe geurtje.

3. Neem de tijd

Als je de verschillende geurtjes uit probeert is het goed om hier rustig de tijd voor te nemen. Spuit de geuren die je graag wil testen op je huid en niet op een papiertje. Op je huid kan je namelijk pas echt ruiken hoe de parfum ruikt in combinatie met je eigen huid. Zo kan je veel beter ruiken of de geur bij je past. Laat de geuren vervolgens rustig inwerken, zodat de geur de tijd heeft om zich te ontwikkelen. Pas na ongeveer een uur komt de geur echt goed tot uiting.

4. Vraag om advies

Als je door de bomen het bos niet meer ziet, kan je ook altijd advies vragen aan een medewerker van de parfumerie. Als je ongeveer weet wat voor soort geur je wil kan je dit aangeven en de kans is groot dat de medewerker je een aantal passende parfums zal aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *