Beauty

5 redenen waarom je een ooglidcorrectie moet overwegen

5 redenen waarom je een ooglidcorrectie moet overwegen

Op een bepaald moment in ons leven beginnen de meesten van ons de effecten van het ouder worden op ons uiterlijk te zien. Voor sommigen kan dit een bron van onzekerheid en een laag gevoel van eigenwaarde zijn. Als u rimpels, fijne lijntjes of een hangende huid rond uw ogen begint te zien, kunt u een ooglidcorrectie overwegen. Dit type operatie, ook bekend als blepharoplastie, kan verslapte bovenoogleden en wallen onder uw ogen corrigeren. Woont u in Amsterdam en omstreken en zoekt u nog een kliniek? Ga dan voor ooglidcorrectie amsterdam. Hier zijn vijf redenen waarom u een ooglidcorrectie serieus zou moeten overwegen. 

1. Verbeter uw uiterlijk en geef uw zelfvertrouwen een boost 

Misschien wel de meest voor de hand liggende reden om een blepharoplastie te ondergaan is om uw uiterlijk te verbeteren. Hangende oogleden en wallen onder uw ogen kunnen ervoor zorgen dat u er moe, boos of verdrietig uitziet – zelfs als u zich uitgerust en gelukkig voelt. Als u niet blij bent met uw uiterlijk, kan een ooglidcorrectie u een broodnodige zelfvertrouwen boost geven.

2. Weg met overtollige huid die uw zicht belemmert 

In sommige gevallen kan overtollige huid op de bovenoogleden uw zicht belemmeren. Als u voortdurend uw haar naar achteren duwt om beter te kunnen zien of als u het gevoel hebt dat uw gezichtsveld wordt belemmerd, kan een blepharoplastie helpen. 

3. Haalt jaren van uw uiterlijk af 

Ooglidcorrectie kan jaren van uw uiterlijk afhalen en u helpen er jeugdiger uit te zien. Als u het gevoel hebt dat uw hangende oogleden of wallen onder uw ogen u ouder doen lijken dan u bent, kan dit type operatie een goede optie voor u zijn. 

4. Een familietrekje corrigeren 

Als hangende oogleden of wallen onder uw ogen in uw familie voorkomen, kan een blepharoplastie dit genetische trekje corrigeren. Deze vorm van chirurgie kan ook helpen als u ptosis heeft geërfd, een aandoening waarbij uw oogleden niet volledig opengaan.

5. Het is een veilige ingreep met minimale hersteltijd 

Indien uitgevoerd door een gekwalificeerde plastisch chirurg is een blepharoplastie een zeer veilige ingreep met minimale hersteltijd. De meeste patiënten kunnen binnen enkele dagen of weken na de ingreep hun normale activiteiten hervatten zonder grote bijwerkingen. 

Conclusie 

Hangende oogleden en wallen onder de ogen kunnen iedereen er uitgeput doen uitzien – zelfs als ze goed uitgerust zijn. Als u een ooglidcorrectie overweegt om uw uiterlijk te verbeteren en overtollige huid te verwijderen die uw zicht zou kunnen belemmeren, weet dan dat het een veilige procedure is met minimale hersteltijd. Om meer te weten te komen of een blepharoplastie iets voor u is, kunt u vandaag nog contact opnemen met een gekwalificeerde plastisch chirurg bij u in de buurt.
Kijk voor meer informatie over een ooglidcorrectie op www.yourface.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *