Beauty Mode Tips Vrouwen

De voordelen van natuurlijke make-up en huidverzorging

natuurlijke make-up en huidverzorging

Natuurlijke make-up en huidverzorging is de laatste jaren flink in opkomst gekomen. Dat heeft te maken met de trends van bewustwording en duurzaamheid. Zorg voor het milieu en de aarde zijn steeds belangrijkere topics geworden in de afgelopen 10 jaar. Daarom kiezen veel vrouwen nu liever voor make-up zonder al teveel chemische stoffen. Ook beauty influencers zoals Vloggloss maken hier graag content over. Als je op zoek bent naar een mooi merk, dan zit je goed met bijvoorbeeld Lookx. In de producten zitten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en de kwaliteit is uitstekend. In dit artikel staan alle voordelen van natuurlijke make-up. 

#1 Net zo goed als conventionele make-up

Je hoeft niet bang te zijn dat de kwaliteit minder is dan je traditionele make-up merken. De makers van de natuurlijke make-up hebben lang gewerkt aan hun producten. Ook is alles uitvoerig getest, zodat elke gebruiker een fijne ervaring heeft met het merk. De mascara, oogschaduw en foundation blijven dus lang zitten. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat je make-up look al naar de maan is na een paar uurtjes werken of een regenbui. 

#2 Geen chemicaliën

Het fijne van natuurlijke make-up en huidverzorging is dat het ingrediënten bevat die je herkent vanuit de natuur. De namen zijn uit te spreken en te herleiden naar planten of kruiden die je vast wel eerder in het veld hebt zien staan. De makers van de natuurlijke make-up merken snappen dat je je bedenkingen hebt bij de mysterieuze en chemische ingrediënten. Dankzij een merk als Lookx is dit nu verleden tijd. 

#3 Niet op dieren getest

Een grote afknapper van de oudere make-up- en beauty merken is het testen op dieren. In documentaires van vroeger was te zien hoe apen, konijnen en muizen onder erbarmelijke omstandigheden werden vastgehouden, zodat de beauty-industrie testen op hen kon uitvoeren met crèmes en make-up. Bij Lookx en andere natuurlijke merken kom je dit niet tegen. Zij hebben het testen op dieren volledig in de ban gedaan en dat is maar goed ook. De dieren mogen niet lijden onder onze flawless look. 

#4 Het voelt luchtig en ruikt erg lekker

We weten niet of het door de reputatie of oorsprong komt, maar natuurlijke verzorging voelt prettig aan op de huid. Alsof het al in je achterhoofd zit dat je niet een aftreksel uit Tsjernobyl op je gezicht smeert. De ingrediënten komen uit de natuur en dat is goed te ruiken. Wist je dat prettige geuren nog een ander voordeel hebben? Ze werken kalmerend voor je brein en zenuwstelsel. Lekker blijven smeren dus! 

#5 Ontstaan vanuit een echte passie 

De oprichter van Lookx is Cindy van der Peet. Toen zij 20 jaar geleden als make-up artist begon, liep ze er tegenaan dat er geen enkel merk te vinden was met natuurlijke ingrediënten die deed wat het beloofde. Daarom ging ze zelf aan de slag met het maken van producten. In 2020 is Lookx te koop in 9 landen, maar het merk heeft fans over de hele wereld. Het merk is gemaakt met passie en dat is te zien in de verpakking en het product zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *