Tips

Genezende werking van aquamarijn die je moet proberen

edelsteen

Een van de meest populaire edelstenen voor genezing is Aquamarijn. Deze edelsteen biedt zijn kostbare schoonheid door de heldere blauwe kleur. Het is niet alleen een sprankelende steen, maar ook een waardevol kristal dat je veel helende voordelen kan bieden. De blauwe kleur van Aquamarijn staat voor opwinding en ontspanning. Ongetwijfeld kun je deze edelsteen gebruiken om alle kwade gedachten op te ruimen. Aquamarijn biedt verschillende helende eigenschappen, waaronder spirituele, fysieke en emotionele genezing. Om je een beter begrip te geven van Aquamarijn, presenteren we hier de helende eigenschappen van dit kristal. 

Fysieke helende eigenschappen

Aquamarijn behoort tot een verkoelende steen. Deze edelsteen biedt verschillende fysieke helende eigenschappen voor je lichaam. Als de steen van de adem kan het je helpen om verschillende ademhalingsproblemen te overwinnen. Het kan worden gebruikt om de slechte toestand van de sinus te verlichten. Bovendien kan het bronchitis en verkoudheid genezen. Aquamarijn kan ook ontstekingsziekten genezen. Je kunt het gebruiken om netelroos, eczeem, psoriasis en rosacea te kalmeren. Bovendien helpt het je om de huidziekten te genezen die worden veroorzaakt door allergieën. Als je ogen vermoeid zijn, kun je deze edelsteen elke avond 20 minuten op het ooglid leggen.

Emotioneel helende eigenschappen

Als edelsteen met een waterelement is aquamarijn krachtig om je emotionele geest te reinigen. Het helpt je je ego te beheersen en te voorkomen dat je over reageert. Met behulp van aquamarijn kun je genieten van betere liefde en relaties. Deze edelsteen helpt je om je angst en woede in balans te brengen. Het helpt je bij het opruimen van je emoties. Deze steen wordt aanbevolen voor kinderen die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt. Zo kunnen ze hun emoties onder controle houden. Als je een transitie in je leven tegenkomt, helpt Aquamarijn je om je angst en nervositeit aan te pakken.

De beste manier om aquamarijn te gebruiken

Aquamarijn kan je optimale voordelen bieden wanneer je ze als sieraad draagt. Het betekent dat je het dicht op je huid moet dragen. Je kunt dit blauwe kristal gebruiken als ring, ketting of armband. Wanneer het je huid raakt, kan de kracht van deze steen verbinding maken met de energie van je lichaam. Het kan ook positieve energie leveren aan de omgeving. Daarnaast kun je aquamarijn ook als hanger dragen. Op deze manier kun je zijn kracht als chakra-steen gebruiken, omdat je hem in de buurt van je keel plaatst. www.rubenrobijn.nl biedt een breed scala aan edelstenen voor genezingsdoeleinden.

Meta Description: Ben je benieuwd naar de helende werking van Aquamarine? Bekijk de korte uitleg over het nut van aquamarijn voor je lichaam en geest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *