Beauty Tips Vrouwen

Wat zijn de beste date tips in tijden van de Corona crisis?

beste date tips

Daten in tijden van Corona lijkt heel erg moeilijk. Het is vervelend dat je nu niet met elkaar kan afspreken in een bar of restaurant om elkaar beter te leren kennen. Gelukkig kunnen we op heel veel andere manieren tijd in elkaar steken. Er zijn namelijk heel veel apps die het mogelijk maken om met elkaar in contact te komen en te blijven. Nu alles is gesloten zul je er op een creatieve manier mee moeten omgaan. Wil je weten hoe? Hieronder volgen leuke date tips ten tijde van Corona. Kruip met je favoriete single malt whiskey en een bakje borrelnootjes op de bank om je crush beter te leren kennen. 

#1 Videobellen

Via whatsapp of Facebook kun je videobellen met elkaar. Andere geschikte apps zijn Zoom en Skype. Het doel is in principe hetzelfde, maar voor iedereen werkt er weer iets anders het beste. Het kan in het begin een beetje ongemakkelijk zijn. Je komt toch iets minder goed uit de verf dan wanneer je tegenover iemand zit. Toch is dit nu de beste en leukste manier om echt een gesprek met elkaar te voeren. Hoe vaker je het doet, hoe lager de drempel wordt. Je vindt vanzelf je ideale match. 

#2 Investeer in elkaar 

Investeer in het daten en dus ook zeker in je match. Maak afspraakjes met elkaar op de ouderwetse manier. Ga niet zomaar iemand bellen als je dat niet expliciet hebt afgesproken. Tekstberichtjes sturen via whatsapp is weer een ander verhaal, maar hou het wel gedoseerd. Dat mensen thuis in quarantaine zitten betekent niet dat ze de hele dag de tijd hebben. Als je een afspraak maakt om te bellen, hou je daar dan ook aan en zie het niet als iets vrijblijvends. Er is geen grotere afknapper dan een persoon die zijn afspraken niet nakomt. 

#3 Toch nog samen op de bank

Als je samen even gaat bellen, maak het je dan van tevoren gemakkelijk. Zet je favoriete drankje en snack alvast naast je. Het is best storend als je de hele tijd opstaat om iets te pakken. Dat leidt namelijk best wel af. Zorg er vooral voor dat je van tevoren naar de wc bent geweest. Het is prima om open en eerlijk te zijn over wie je bent, maar op de eerste date mogen sommige dingen nog even priv√© blijven. 

#4 Lekker rustig wandelen 

Als je bij elkaar in de buurt woont en je weet 1,5 meter afstand te houden kun je samen een wandeling maken door de stad of het park. Zo ben je lekker in de buitenlucht met elkaar en je bent toch ook een beetje sportief bezig. Door de afstand te houden vergroot je ook de mysterie en de spanning rondom het daten. Hoe leuk is dat? 

#5 Doe je best 

Zorg dat je je best doet net als voor een echte date. Verzorg je haar en doe als dame een beetje make-up op. Trek ook een leuk shirtje aan en zo maak je een verpletterende indruk. Dat je daaronder een joggingbroek aan hebt is niet te zien tijdens het videobellen. Veel plezier met daten! Heb jij nog tips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *