Beauty Tips Vrouwen

Wat zijn de beste date tips voor vrouwen?

Wat zijn de beste date tips voor vrouwen?

Voor vrouwen kan daten nog best wel een dingetje zijn. Welke kleding trek je aan, welke onderwerpen snijd je aan in het gesprek en hoe zorg je ervoor dat die leuke man niet op je afknapt? Daten is voor vrouwen niet iets wat je zomaar even doet. Er gaat dus best wel wat werk in zitten. In dit artikel lees je date tips die je kan toepassen als je de ideale partner wil vinden. Misschien pas je sommige dingen al toe, maar het kan nooit kwaad om alles nog een keertje door te lezen. 

#1 Zorg dat je er fit en verzorgd uitziet

Een fitte en verzorgde uitstraling is het belangrijkste om een verpletterende indruk op je date te maken. Dat betekent niet dat je alleen je mooiste jurk uit de kast moet trekken. Het is belangrijk om in brede zin goed voor jezelf te zorgen. Let er dus op dat je gezond eet, water drinkt en regelmatig naar de sportschool gaat. Bij fit 20 kun je leuke en complete workouts afronden in 20 minuten. Je bent dan niet teveel tijd kwijt, maar je blijft wel in shape. 

#2 Verdiep je in je gesprekspartner

Alleen over jezelf praten is uit den boze en al helemaal op een eerste date. Net als dat jij het fijn vindt om over je eigen leven te praten, zo geldt dat ook voor je partner. Bereid een paar verhaaltjes en vragen voor. Hiermee laat je zien dat je je echt verdiept in je gesprekspartner. Wanneer je oprechte interesse toont is de kans groter dat je wordt gevraagd voor een tweede date. 

#3 Stel je niet te afhankelijk op

Als vrouw in 2020 is het raar als je je als een mak lammetje opstelt. Het is prima als je het fijn vindt om je huis schoon te maken, maar daarnaast mag je best vertellen over je eigen huis, mooie auto of flitsende carrière. Dat zijn zeker dingen om trots op te zijn dus hou dat niet voor jezelf. Sterker nog, veel mannen vinden het fijn om tegenover een sterke vrouw te zitten. Schep natuurlijk niet teveel op. Een man mag op de eerste date best de rekening betalen. 

#4 Hou het luchtig en gezellig 

Het is prima om persoonlijke dingen te vertellen, maar maak het vooral niet te zwaar. Een man denkt dan al snel dat hij tegenover een pessimistische rouwdouwer zit. Zo wil je absoluut niet overkomen. Grapjes maken en leuke verhalen vertellen over je vriendinnen of reizen maakt je juist weer een positief en gezellig mens. Uiteraard wil je ook niet als een clown overkomen. Blijf jezelf en vind de juiste balans tussen die twee aspecten van wie je bent. 

#5 Volg eventueel een cursus

Er zijn veel meer mensen die moeite hebben met daten. Daarom zijn er aanbieders van verschillende cursussen. Kijk goed rond op de website welke bij jou past. Je doet heel veel goede nieuwe tips op, maar nog het belangrijkste is zelfvertrouwen. Binnen een mum van tijd heb jij de ideale partner gevonden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *