Beauty

Wil jij weer een  stralende glimlach?

Kies voor de tandprothetische diensten van Adlofsen in Enschede

Bij Adlofsen in Enschede streven we ernaar om u de beste zorg te bieden voor uw gebitsprotheses. Als ervaren en volledig gecertificeerde tandprothetici volgens KRTP, begrijpen we het belang van een gezonde en stralende glimlach. Of het nu gaat om het repareren van uw huidige prothese, het maken van een nieuwe prothese of implantaat, of het uitvoeren van een grondige mondcontrole, Het team van Adolfsen tandprotheticus staat klaar om u te helpen.

Reparatie van gebitsprotheses

Een gebitsprothese kan door verschillende oorzaken beschadigd raken, zoals vallen, slijtage of ongevallen. Bij Adlofsen bieden we snelle en efficiënte reparaties aan zodat u niet lang zonder uw prothese hoeft te zijn. We zorgen ervoor dat uw prothese weer als nieuw aanvoelt en past, zodat u weer kunt lachen en eten zonder ongemak.

Maken van protheses en implantaten

Bij het vervaardigen van nieuwe protheses en implantaten houden we rekening met uw unieke behoeften en wensen. Onze protheses zijn ontworpen om er natuurlijk uit te zien en comfortabel te zitten. Het proces begint met een vrijblijvende intake waarbij we uw mondsituatie beoordelen en bespreken welke opties het beste bij u passen.

Mondcontrole

Regelmatige mondcontroles zijn essentieel voor het behoud van een goede mondgezondheid. Onze mondcontroles omvatten het controleren van uw prothese op pasvorm en slijtage, het controleren van uw mondweefsel op tekenen van irritatie of andere problemen, en het geven van advies over mondhygiëne. Zo zorgen we ervoor dat uw prothese en mond gezond blijven.

Het proces bij Adlofsen

Bij Adlofsen geloven we in een gestructureerd en klantgericht proces dat u van begin tot eind begeleidt.

Vrijblijvende intake

Het proces begint met een vrijblijvende intake. Tijdens dit consult luisteren we naar uw wensen en zorgen, en voeren we een grondige mondcontrole uit. Op basis hiervan kunnen we een eerlijk en deskundig advies geven over de beste behandeling voor u.

Eerlijk (mond)advies

Bij Adlofsen staan we voor eerlijkheid en transparantie. Na de intake geven we u een eerlijk advies over de mogelijkheden en kosten. We bespreken de voor- en nadelen van de verschillende opties zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Start behandeling

Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel, starten we de behandeling. Of het nu gaat om het maken van een nieuwe prothese, het plaatsen van implantaten, of het uitvoeren van een reparatie, ons team werkt met precisie en zorg om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.

De juiste nazorg

Nazorg is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Na de behandeling blijven we beschikbaar voor eventuele vragen of aanpassingen die nodig zijn. We nodigen u ook uit voor regelmatige controles om te zorgen dat uw prothese in optimale conditie blijft en uw mondgezondheid gewaarborgd is.

Waarom kiezen voor Adlofsen?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring in het vak en volledige KRTP-certificering, kunt u vertrouwen op onze deskundigheid.

Klantgerichte benadering: Bij Adlofsen staat uw comfort en tevredenheid voorop. We luisteren naar uw wensen en zorgen en bieden oplossingen die bij u passen.

Hoogwaardige materialen en technologie: We gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technologieën om de beste resultaten te garanderen.

Nazorg en ondersteuning: Onze zorg stopt niet na de behandeling. We bieden uitgebreide nazorg en zijn altijd beschikbaar voor eventuele vragen of aanpassingen.

Bij Adlofsen in Enschede bent u aan het juiste adres voor al uw tandprothetische behoeften. Of het nu gaat om het repareren van een gebitsprothese, het maken van een nieuwe prothese of implantaat, of het uitvoeren van een mondcontrole, wij staan klaar om u te helpen met deskundigheid en zorg. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende intake en ontdek hoe wij u kunnen helpen aan een stralende lach en een gezonde mond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *