Beauty

Jouw haar verzorgen met deze beauty tips

Jouw haar verzorgen met deze beauty tips

Voor vrouwen is het haar erg belangirjk. Wanneer het haar niet goed zit, dan kan dit je hele dag verpesten. Zorg er daarom voor dat je je haar goed verzorgd en het er altijd netjes uitziet. In dit artikel geven we enkele tips die jou kunnen helpen bij het verzorgen van je haar!

Kijk voor de CG methode

Heb je krullen? Dan is het in de ochtend al helemaal drama om je haar goed te doen. Vaak wilt je haar niet zitten en dan denk je al snel “laat maar”. Het is van belang dat je tijdens zulke momenten niet opgeeft, maar op zoek gaat naar een manier die wel werkt. Stop bijvoorbeeld met haargel en haarlak en schaf andere producten aan. Een erg populaire manier om krullen toch snel in het juiste model te krijgen, is door de CG methode toe te passen.  Maar wat is de CG methode? De CG methode is een afkorting voor curly girl. Dit gaat om producten geschikt voor mensen met krullend haar en die geen schade aanrichten. Hierdoor zal je haar gezond blijven en heeft het haar geen kans om te gaan pluizen.

Olie helpt altijd voor krullend haar

Een goede haarverzorging voor mensen met krullen is noodzakelijk. Als je je haar niet goed verzorgd, dan kan het verstikken. Zorg ervoor dat je de juiste middelen gebruikt en stel de verzorging van je haar niet zomaar uit. Om het groeien van je haren te stimuleren kun je ervoor kiezen om olie te gebruiken. Daarnaast kunnen olie, sulfaten, siliconen en uitgedroogde alcohol ervoor zorgen dat je haar weer goed kan luchten. Je haar zal dan ook meer vocht opnemen waardoor je wax, haarlak of haargel eventueel weer zou kunnen gebruiken in je haar. Naast dat je haarlak in je haar kunt doen voordat je op pad gaat, kun je er ook voor kiezen om je haar in model te brengen met olie.

Doe twee keer per week een haarmasker

Bij krullend haar is het belangrijk dat je de juiste middelen gebruikt. Schaf een aantal hoogwaardige producten aan en gebruik deze dagelijks. Al snel zal je zien dat je haar er weer beter uit komt te zien. Een ander product waar je naar zou kunnen kijken is een haarmasker. Je kunt een haarmasker kopen in de winkel maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf een haarmasker te maken. Een haarmasker kun je in de meeste gevallen zo’n twee keer per week gebruiken. Vaker een haarmasker gebruiken kan schadelijk zijn voor je haar. 

Bestel de producten online!

Als je producten voor je haar nodig hebt, dan kun je dit eenvoudig bestellen bij verschillende webshops. Zo zijn er webshops die zich puur richten op haarproducten. Lees de reviews en probeer erachter te komen of de producten daadwerkelijk zo goed zijn als op de site beschreven staat. Daarnaast is dit ook handig om te voorkomen dat je opgelicht wordt via het internet. De meeste dubieuze webshops hebben namelijk veel slechte reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *