Gezondheid

Vitakruid kan bijdragen aan een optimale gezondheid

Als je Vitakruid slikt kan dit, naast sporten en een gezonde levensstijl, bijdragen aan de gezondheid. Stel je eens voor: vol energie en blijdschap de dag doorkomen, zonder je moe te voelen. Wie wil dat nou niet? Dit kun je bereiken door je lichaam alle vitaminen en mineralen te geven die het nodig heeft. Wanneer je gezond eet en veel sport helpt dit al heel erg, maar toch kunnen supplementen een goede aanvulling zijn. Vitakruid kan hierbij helpen, waardoor je je nog beter voelt.

Vitakruid slikken vanwege mindere opname

Met een gezond eetpatroon en een actieve levensstijl kom je al een heel eind. Toch is het mogelijk dat de producten die je eet, gegroeid zijn op een grond met een uitgeputte bodem, waardoor de producten niet alle vitaminen en mineralen bevatten die je nodig hebt. Dit kan ontstaan door verslechterde landbouw van gewassen, bijvoorbeeld door monocultuur. De bodem wordt dan heel intensief gebruikt, waardoor er bodemuitputting ontstaat. Kunstmest en andere chemicaliën dragen hier ook aan bij. Zo krijg je uiteindelijk niet volledig de stoffen binnen, wat je natuurlijk wel wilt. Vitakruid kan hier daarom een oplossing voor bieden.

Een lang leverproces

Ook het productie- en verzendproces kan ervoor zorgen dat producten minder vitamines en mineralen bevatten. Het duurt soms wel even voordat producten van het land daadwerkelijk in de supermarkt liggen. Mango’s komen bijvoorbeeld helemaal uit Zuid-Amerika. Door de lange levertijden neemt het nutriëntengehalte in dit product af en krijg je dus minder van deze stoffen binnen. Ook is de groeitijd vaak verkort, omdat er een grote vraag naar producten is. Er komen steeds meer mensen op de wereld die steeds meer voeding nodig hebben, waardoor alles steeds sneller moet. Dit is dan ook een reden voor de afname van voedingsstoffen in producten. Daarom is het verstandig om zoveel mogelijk lokale producten te eten, en je kunt natuurlijk Vitakruid slikken om dit aan te vullen.

Pesticiden en chemicaliën zijn slecht voor je lichaam, dus gebruik Vitakruid

Om ongedierte tegen te gaan, worden bij de verbouwing van gewassen vaak pesticiden en chemicaliën gebruikt. Hierdoor wordt voorkomen dat hele oogsten worden verpest. Natuurlijk mooi dat dit bestaat, alleen dit is niet helemaal gezond voor ons lichaam. Deze chemische stoffen kunnen zich opstapelen, waardoor er schade aan je cellen wordt aangericht. Dit kost je lichaam extra energie, en daarom kan extra Vitakruid helpen om dit te herstellen.

Door ouderdom ook minder opname voedingsstoffen

Elk jaar worden we een jaartje ouder, en dit geldt ook voor onze organen. Doordat onze organen ook minder goed werken, kunnen ze minder goed vitamines en mineralen opnemen. Om deze reden is het als oudere verstandig om te kijken welke toevoeging je kan doen zodat je lichaam er dagelijks nog tegenaan kan. Dit geldt tevens voor kinderen, alleen zitten zij in de groei. Voor deze groei is het binnenkrijgen van genoeg stoffen extra belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *