Tips

De zomer komt eraan: 4 musthaves voor in jouw vakantiekoffer!

De zomer komt eraan: 4 musthaves voor in jouw vakantiekoffer!

Elk jaar tijdens het inpakken van je koffer loop je er weer tegenaan, wat moet je nou inpakken? Het liefst neem je natuurlijk je hele garderobe mee, want wat als het toch koud blijkt te zijn of wat als 4 korte broeken niet genoeg zijn? Het is de kunst om een balans te vinden tussen er leuk uitzien en je er comfortabel in voelen. Wij hebben vast wat voorwerk voor je gedaan en kwamen uit bij Opus dameskleding! Een merk voor dameskleding waar trendy en comfortabel elkaar perfect aanvullen! In deze blog delen we een aantal tips met jullie als het gaat om je koffer inpakken!

Basics

Een absolute must in je koffer zijn de basics, gewoon simpele items die je met vrijwel alles kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan een wit T-shirt, deze kun je gemakkelijk combineren met een mooie statement piece zoals een leren rok of juist een lange rok met een vrolijke print. Maak vervolgens je outfit af met een mooie hoed en een zonnebril en je bent ready to go!

Kies de juiste stoffen

Als je deze zomer van plan bent om een land met tropische temperaturen te bezoeken dan is het verstandig om niet zomaar alle stoffen in je koffer te stoppen. Het is slim om wijde en luchtige items in te pakken zoals lange luchtige rokken of jurken. Daarbij raden we je zeker aan om synthetische stoffen te vermijden bij hoge temperaturen. Die stoffen zorgen er namelijk juist voor dat je het warmer krijgt en meer gaat zweten. Kies liever voor stoffen als linnen, viscose of katoen, deze geven een verkoelend effect.

Schoenen

Zoals we eerder benoemden wil je het liefst overal op voorbereid zijn en daarom je hele garderobe inpakken. Helaas is dit niet mogelijk en zul je keuzes moeten maken, ook als het gaat om schoenen. Geloof ons, 3 paar schoenen is echt genoeg! We raden je aan om een paar sneakers in te pakken, een paar slippers en eventueel nog hakken. Zo ben je al voorbereid op iedere situatie en heb je dan ook voor alle mogelijke situaties de perfecte schoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *