Beauty Tips

Op je mooist aan het kerstdiner

De ene persoon wilt er nog niet over nadenken, terwijl de andere persoon al weken aan het voorbereiden is. Kerst komt er weer aan en dat betekent een avond waarbij je kan stralen. Voor je het weet is het de hoogste tijd om jouw mooie kerstjurk uit de kast te pakken, texture spray in je haar te doen en met een mooie make-up look aan het kerstdiner te zitten. Waar het voor de een de meest favoriete periode van het jaar is, is het voor de ander een periode waarin hij of zij kan reflecteren op het afgelopen jaar en leert dankbaar te zijn voor alle dingen die zijn gebeurt. Echter zodra het dan zover is en kerstavond is aangebroken, is het dan ook tijd om jezelf op te doffen. Maar hoe zorg je er nu voor dat je er op je best uitziet?

Outfit

Ten eerste is het belangrijk dat je een mooie outfit hebt. Tijdens kerst is het perfecte moment aangebroken om alle glitter uit de kast te trekken. Je kan ervoor kiezen om een mooie pantalon aan te doen of een glitterjurkje met een panty. Echter is er natuurlijk ook de optie om een gekke kersttrui aan te trekken. Het belangrijkste bij kerst is namelijk dat je je comfortabel voelt en omringt ben met fijne mensen.

Haarstijl

Naast de outfit, is het ook tijd om net dat beetje extra tijd aan je haar te besteden. Denk hierbij aan het gebruiken van een texturizer en hiermee je haar wat extra volume te geven. Op die manier is je haar net iets anders dan tijdens de rest van het jaar en zullen er mooie foto’s uitkomen. Je kan ervoor kiezen om een mooi detail toe te voegen aan je haar door middel van een mooie haarclip of haarband. Op deze manier kan je namelijk een beetje glitter toevoegen.

Make-up

Als laatste is het tijd voor een goede make-up look. Denk hierbij aan een glitter oogschaduw en een mooie kleur lippenstift. Kerst is namelijk het moment waarbij je uit kan pakken met je make-up dus maak hier, mits je dat wilt, dan ook zeker gebruik van. Wel is het belangrijk om te realiseren dat kerst draait om het zijn met je geliefden en het dus uiteindelijk niet uit maakt hoe je eruit ziet, zolang je maar met hen bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.