Beauty Mode Tips Vrouwen

Dus neem deze ring als een teken van mijn loyaliteit en liefde!

ring trouwen

Trouwjurk en trouwringen. Iedereen die deze twee taken op zijn bruiloftchecklist kan afvinken, heeft al veel bereikt. Het kiezen van de trouwjurk kost niet alleen veel tijd, ook de keuze van de ringen moet goed worden overwogen!
Al in het jaar 855 kondigde de toenmalige paus Nicolaas aan: “Net zoals de ring geen begin en geen einde heeft, zo moeten de relatie en het verbond met God eeuwig duren”. De ring is als het ware een symbool van eeuwige liefde en verbondenheid.
Trouwringen zijn tot op de dag van vandaag onmisbaar geworden. Of het nu gaat om een ​​burgerlijk huwelijk of een kerkelijk huwelijk – wanneer de ringen om elkaar worden gedaan, is de band officieel voor het leven verzegeld. Ondanks dat we in een tijd leven die constant wordt geconfronteerd met nieuwe trends (armbanden, tatoeages, oorbellen) zijn de trouwringen tijdloos gebleven. Een liefdevolle symboliek die de trends overtreft en (hopelijk) een leven lang meegaat.

Ringen als symbool van liefde en solidariteit

Tijdens een bezoek aan juwelier Hochholzer in Amstetten kreeg ik tips voor het kiezen van een ring. Directeur Lisa Fuchs heeft sinds januari van dit jaar de leiding over het bedrijf. Daarvoor werkte mevrouw Fuchs hier 12 jaar als horlogemaker en is een gekwalificeerde specialist in alles wat glinstert en glanst. We hebben lang gepraat over de do’s en don’ts van trouwringen.

Hier zijn de waardevolle tips voor trouwringen:

Voor eeuwig en altijd

Een Amerikaans echtpaar was 91 jaar getrouwd. Het gemiddelde huwelijk in Oostenrijk duurt ongeveer 10 jaar. Ook een trouwring moet deze tijd kunnen doorstaan. In het begin wordt het nog gedaan voor huishoudelijke taken, na verloop van tijd is het zo vertrouwd dat je het ‘vergeet’. Om aan deze eisen te voldoen, moet een ring perfect passen en gemaakt zijn van goud (wit, rood of geel goud) of van platina. Deze materialen beloven de drager jarenlang veel plezier. Daarnaast is de maat van de ringen steeds weer aan te passen. De breedte van stalen ringen kan daarentegen niet worden aangepast aan leefomstandigheden zoals zwangerschap, gewichtstoename of verlies.
Citaat: “Een trouwring kan versleten zijn omdat het huwelijk ook leeft”, zegt mevrouw Fuchs over de natuurlijke tekenen van slijtage van trouwringen.

Een ring moet perfect passen en gemaakt zijn van goud (wit, rood of geel goud) of platina.
Kijk dus ter plaatse om te zien waar u zich voor altijd aan verbindt
Door het grote aanbod aan ringen en vooral door de ringmaatmeting is persoonlijk advies essentieel. Een goed passende ring is alleen het resultaat van minimaal 2 – 3 ringbreedtemetingen. Er is geen ideaal moment om ringen te kopen. Maar laat het vaker meten. Bij Juwelier Hochholzer is er in het voorjaar een trouwringweek waarbij het aanbod nog indrukwekkender is.
In persoonlijk overleg wordt u er ook op gewezen dat zeer fijne ringen niet per se geschikt zijn om zelfs over een paar jaar volledig plezier te garanderen. Goud heeft een natuurlijke slijtage en met bijzonder smalle ringen lijdt de vorm op een gegeven moment.
Zodat de echtgenoten gelukkig kunnen worden gehouden tijdens het wat langere gesprek, heeft Mr. Tober – de echtgenoot van mevrouw Fuchs – werd bij de besprekingen betrokken. Als gecertificeerd diamanttaxateur blinkt hij uit in het beantwoorden van vragen over de slijpvorm, karaat, zuiverheid en kleur van de edelstenen. U bent ook van harte welkom om de stenen van naderbij te bekijken.

De persoonlijke handtekening aan de binnenkant van de ring of een vingerafdruk van beide partners in de vorm van een hart zijn momenteel populair.

Alle wensen worden uit uw handen gelezen

Elke ring kan in elk materiaal worden gemaakt (platina, goud, zilver of staal). Natuurlijk kun je ringen ook van witgoud maken, en van witgoud met diamant. Alles is ook mogelijk met de handtekeningen. Bijzonder populair op dit moment zijn de persoonlijke handtekening aan de binnenkant van de ring of een hartvormige vingerafdruk van beide partners. Zelfs de gelofte of een huwelijksbelofte kan worden gegraveerd!
De wensen dienen pas tijdig te worden aangekondigd. Tijdig betekent dat de ringen 3 tot 4 weken voor de trouwdatum besteld dienen te worden. Maar ook voor spontane bruidsparen heeft juwelier Hochholzer altijd een oplossing!

Op de vraag of er ook zeer individuele ringproducties zijn, schudt mevrouw Fuchs haar hoofd. Omdat er zo’n groot aanbod aan ringen is van verschillende leveranciers in alle variaties, vindt ieder bruidspaar wel een eigen op maat gemaakte ring. Zelfgesmede ringen zijn echt extreem zeldzaam, maar natuurlijk goed te doen. Elke ring kan in alle materialen en ringbreedtes gemaakt worden.

Bij zijringen (vaak ook als verlovingsring gebruikt) passen verschillende trouwringen toch bij elkaar.
Visueel anders – verenigd in geest
Steeds meer koppels worden individuele lijsten bij het kopen van ringen. Hij wil een zo eenvoudig mogelijke ring van witgoud, maar zij wil liever roodgoud met stenen. Geen probleem. Veel jonge stellen kiezen bewust voor individuele ringen. Juwelier Hochholzer adviseert u graag en laat u zien hoe verschillende trouwringen bij elkaar passen. Zogenaamde zijringen – vaak smallere ringen (gedraaid, kleine bolletjes, met / zonder passement), vaak ook gebruikt als verlovingsring – zijn perfect om beide partners een 100% onderbuikgevoel te garanderen bij het kiezen van de juiste ring. En als het budget een beetje wordt aangepast, heb je de mogelijkheid om een ​​eenvoudige ring te kopen en deze ringen later te gebruiken om de ring af en toe te “stemmen” (geboorte van een kind, huwelijksverjaardag, …) en zo de ring voor je geliefden zelfs jaren later te “stemmen”. Ringwissel om je ogen te laten schitteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *