Wonen

Geef je keuken een luxe uitstraling met deze tips

Heb jij altijd al gedroomd van een luxe design keuken, maar heb je hier het budget niet voor? Door moderne technieken uit deze tijd en door slim gebruik te maken van wat je al hebt, kun je toch erg veel doen om jouw keuken een luxe uitstraling te geven. Ben je benieuwd hoe je dit aanpakt? Lees dan snel verder voor de beste tips!

Geef je keuken een luxe look door de keuken te laten wrappen

Wist je dat het volledig upgraden van je keuken nog nooit zo goedkoop geweest als nu? Je kunt namelijk je volledige keuken interieur laten wrappen met een kwalitatief hoogwaardige folie die jouw keuken de gewenste kleur en uitstraling geeft. Zo lijkt het alsof je een volledig nieuwe keuken hebt, maar ben je een stuk minder geld en tijd kwijt. Het keuken wrappen duurt, wanneer je dit uitbesteedt aan vakmensen, namelijk vaak maar 1 of 2 dagen.

Decoreer je keuken luxe en slim

Heb je maar een klein budget beschikbaar en wil je de keuken toch een mooie upgrade geven? Dan kun je de keuken een frisse look geven door er een grote muursticker met een mooie print te plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een van de muurstickers met een mooie quote of van een unieke afbeelding.

Fleur de keuken op met bloemen

Kleine details kunnen een groot verschil maken, zeker in de keuken. Laat de keuken er dan ook goed verzorgd uitzien door een prachtige bos bloemen op een centraal punt in de keuken te plaatsen.

Houd het minimalistisch

Ga je voor een luxe uitstraling? Dan is less echt more. Richt de keuken minimalistisch in, maak gebruik van neutrale kleuren en zorg dat je alle spullen in de keuken netjes opruimt. Dit geeft de keuken een nette, geordende en luxe uitstraling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *