Vrouwen

Een zwangerschapsbeeldje van je vrouw

Een zwangerschapsbeeldje van je vrouw

Wil jij je vrouw voor eens en voor altijd laten weten dat je haar, ook in al haar zwangere glorie, nog steeds prachtig vindt? Dan is dit het perfecte moment om een beeldje van haar zwangere buik te laten maken. Je kan natuurlijk moeilijk doen en een beeldhouwer inhuren. Er is alleen wel een kans dat je vrouw niet zit te wachten op een uren durende poseersessie met haar dikke, en niet te vergeten, zware buik.

Tegenwoordig zijn er gelukkig manieren om dit hele proces te omzeilen. Met de scantechnieken van tegenwoordig kun je bijvoorbeeld een behoorlijk knap beeldje laten uitprinten zonder dat de details verloren gaan. Sterker nog, 3D geprinte beeldjes staan tegenwoordig bekend om hun hoge mate van detail.

Hoe het werkt

Je kunt eenvoudig online een afspraak inplannen bij Gravida voor het maken van een 3D scan. Het enige dat je hiervoor hoeft mee te nemen is je vrouw. Vervolgens worden door middel van een handscanner een stuk of 2000 foto’s van haar zwangere buik gemaakt vanuit verschillende hoeken. De snelheid waarmee dit gebeurt is heel hoog, dus je vrouw hoeft hier maar 2 á 3 minuten voor te kunnen staan.

Door middel van speciale computer software worden de foto’s samengevoegd tot een 3D model. Dit is het moment waarop jij en je vrouw de kans krijgen om desgewenst aanpassingen te laten maken. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen voor het wegwerken van de tepels, of navel van je vrouw. Oneffenheden van de huid, of eventuele onderkleding kunnen ook worden gladgestreken.

Tot slot is het aan jou en je vrouw om een materiaal inclusief afwerking te kiezen voor het uiteindelijke zwangerschapsbeeldje. Er zijn in principe vijf materialen mogelijk, namelijk kunststof, hout, staal, brons en koper, maar vaak valt er ook nog iets te regelen als jullie een ander materiaal in gedachten hebben. In dat geval zal er gebruik worden gemaakt van een 3D geprinte mal, zodat het beeldje uiteindelijk even gedetailleerd uit de verf zal komen. De beeldjes zijn beschikbaar in drie maten.

Het eindresultaat

De verwerkingstijd van het zwangerschapsbeeldje hangt af van het gekozen materiaal en formaat. In de meeste gevallen heb je na 8 tot 10 weken het beeldje in huis. Het eindresultaat is een prachtig afgewerkte miniatuurversie van de zwangere buik van je vrouw waar je sowieso punten mee zal scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *