Mode Tips Vrouwen

Deze items moet elke vrouw in haar kledingkast hebben hangen

Deze items moet elke vrouw in haar kledingkast hebben hangen

Hangt jouw kledingkast ook vol items, maar heb je toch altijd moeite om een leuke outfit samen te stellen? Dan is het tijd om even helemaal back to the basics te gaan. De meeste vrouwen hebben genoeg opvallende items met toffe prints, maar het is ook belangrijk om een aantal goede basics te hebben. In dit artikel vertellen we je welke kledingstukken niet in jouw kast mogen ontbreken.

Een goede spijkerbroek
Een goede spijkerbroek kan je combineren met bijna alles! Of je nu gaat voor een skinny jeans of een boyfriend jeans: het maakt eigenlijk helemaal niet uit. Zolang de broek maar goed past en jij je er helemaal comfortabel in voelt. Ga voor een spijkerbroek van goede kwaliteit en je hebt er lange tijd plezier van.

Een jurk
Ook een jurk kan niet in je kledingkast ontbreken. Jurken staan vaak net even iets specialer en kunnen gedragen worden naar feestjes, een etentje of gewoon op een lekkere warme zomerdag natuurlijk. Het voordeel van een leuke jurk is dat je outfit direct af is. Knal er een paar vette schoenen onder en draag eventueel een paar accessoires en je bent helemaal klaar.

Een warme trui
Ook op frisse dagen wil jij comfortabel door het leven gaan. Zorg daarom dat je altijd ten minste één warme trui in de kast hebt hangen. Ga voor een trui met een neutrale kleur, zodat je de trui overal mee kunt combineren. Het is natuurlijk ook erg belangrijk dat de trui lekker zit. Van zo’n kriebeltrui wordt helemaal niemand blij!

Een paar toffe sneakers
Ook schoenen horen bij je outfit! Niets is vervelender dan een toffe outfit te hebben samengesteld om er vervolgens achter te komen je geen schoenen hebt die er leuk bij passen. Sneakers passen bijna overal bij en zijn dus een echte must-have! Bovendien zitten sneakers vaak ontzettend comfortabel.

Basic tops
Een kledingkast zonder basic tops kan eigenlijk niet. Basic tops kan je het hele jaar door dragen en zijn makkelijk te combineren met andere items. Bovendien kan je tops met een neutrale kleur ook onder bepaalde kledingstukken dragen. Denk aan een doorschijnend jurkje of een trui. Haal in ieder geval basic tops in huis met de kleuren wit en zwart, maar ook grijs, donkerblauw en beige tops komen vaak van pas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *