Tips

De keuze tussen stijlvolle of trendy mode

dameskleding

In de winkels zien we naast de afprijzingen alweer de eerste nieuwe mode verschijnen. Elk jaar is het weer de vraag wat trendy gaat worden en wat je beslist moet hebben. Maar hierop is ook een tegenbeweging. Vrouwen die weten wat ze waard zijn, gaan in deze golfbeweging niet mee. Ze kiezen liever voor mode die ze langer kunnen dragen dan één seizoen. 

De mode is slechts een van de dingen waar je jezelf mee uitdrukt. Wat nog veel belangrijker is, is de vrouw die het draagt en de warmte die ze uitstraalt; de blik in je ogen, de uitdrukking op je gelaat. Als je zo naar de mode kijkt dan krijgt dit een andere betekenis. Kleding gaat dan prima samen met klassieke en stijlvolle belijningen die niet in de huidige modekleuren gemaakt worden. 

Tijdloos, natuurlijk, gericht op de essentie

Vanuit heldere lijnen kun je vrouwelijkheid en onbevangenheid prima uitdrukken in beige, grijs of zwart. Zo kun je er als vrouw ook positief uitspringen. Met de duidelijke belijningen zonder fanje in haar modebeeld, ben je bijvoorbeeld bij de Annette Görtz dameskleding aan het goede adres. Zij en haar zoon maken deze mode als sinds eind jaren 80. 

Voor alle gelegenheden 

De stijlvolle outfit is bij verschillende gelegenheden makkelijk te dragen: bij je werk, een zakelijk diner, je lunch met de meiden maar ook thuis. Je hoeft je niet elke keer om te kleden om je aan de gelegenheid aan te passen. Dat werkt zonder meer rustgevend.  

Kleding met aandacht voor andere details

Het voordeel van deze stijlvolle kledinglijn is dat deze makkelijk te combineren is met iets anders dat eruit gaat springen, zoals een sjaal, schoenen of een bijzondere tas. Juist vanuit een tijdloze mode, springt zo’n detail naar voren.   

Ook prachtige sieraden kun je uitstekend samen dragen met deze ‘rustige’ mode. Dan maak je indruk zonder daar bewust naar op zoek te zijn. Een totaalbeeld dat past in jouw gevoel van vrouwelijkheid. 

Een eigen trend

Niet meegaan met de massa, is zo ook een eigen trend. Wel iets wat je moet durven of waar je in gaat groeien. Als vrouw kies jij zo voor het beeld dat je neerzet met je garderobe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *