Mode

Alan Red T-shirts | Trendy hoogwaardige shirts uit Italië

Mode

Effen T-shirts vormen de basis van iedere mannelijke garderobe. Het is altijd handig om een aantal zwarte en witte T-shirts bij de hand te hebben aangezien deze makkelijk te combineren zijn met andere kledingstukken. Basis T-shirts zijn over het algemeen niet duur en Alan Red T-shirts hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Maar wie is Alan Red precies?

Alan Red T-shirts | Superieure Italiaanse kwaliteit

Alan Red is een merk van het Italiaanse Magir Company en zag in 1996 het levenslicht. Op dat moment was het Italiaanse bedrijf echter al een paar decennia bezig met het produceren van T-shirts, polo’s en sweatshirts voor diverse beroemde merken. De producten van Alan Red worden in de eigen fabriek in Varese – een klein dorp in de buurt van de mode hoofdstad Milaan – gemaakt en zijn van absolute top kwaliteit.

De hoge kwaliteit van Alan Red T-shirts is één van de speerpunten van het merk. Alan Red is dan ook niet zonder reden marktleider in Nederland als het aankomt op basis T-shirts. De fabrikant doet ook goede zaken in andere landen binnen en buiten Europa.

Tip: Tommy Hilfiger ondergoed

Alan Red T-shirts | Verkrijgbaar in verschillende modellen

Alan Red T-shirts zijn top kwaliteit basis T-shirts. Toch zijn er ook op het gebied van basis T-shirts nog verschillende keuze mogelijkheden. De shirts van Alan Red zijn verkrijgbaar in een brede selectie van maten (van S tot 3XL) en kleuren. Wit en zwarte T-shirts zijn de norm, maar het is dus mogelijk om van de standaard af te wijken.

Andere eigenschappen waar je op kunt selecteren zijn onder andere de hals (ronde hals of v-hals), de boord (smal of breed) en de kwaliteit (katoen of stretch). Bovendien zijn de designs van de diverse Alan Red T-shirts zoals Ottawa, Virgina en Derby net even anders. Nog steeds een lekker, strak zittend basis T-shirt maar met een subtiel eigen karakter.

Uitgelicht: Calvin Klein ondergoed

Naast Alan Red T-shirts is er tegenwoordig ook Alan Red ondergoed. Samen vormen zij een comfortabel en hygiënisch geheel. Het ondergoed van Alan Red is namelijk uitgerust met de speciale Silver Ion-technologie welke de groei van micro-organismen als bacteriën tegen gaat waardoor je de hele dag heerlijk fris voelt, ook wanneer je voortdurend druk in de weer bent.

Alan Red T-shirts en ondergoed is los en in speciale voordeelverpakkingen verkrijgbaar. Vul jouw kledingkast nu aan met deze essentials voor iedere man. Je kunt dit tegenwoordig ook online doen, zonder dat je de stad in moet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *