Tips

Vind een afvalcoach in Zwolle

yoga

Wil je aan de slag met jouw gewicht? Een afvalcoach kan je hierbij helpen. Zo’n coach helpt je met gezonde voeding en bewegen. Veel informatie kan je ook op het internet lezen. Maar voor veel mensen is het fijn wanneer een voedingsdeskundige of gewichtsconsulent met je meekijkt en je ondersteunt. In deze blog vind je meer informatie over een dieet dat veelal wordt toegepast door diëtisten in Zwolle die helpen met afvallen

Het mentale dieet plan

Bij het mentale dieet plan wordt er vaak gedacht aan een eigen dieet, maar het is niet echt een dieet zoals alle anderen. Je hoeft bij dit dieet niet iedere dag te gaan sporten en na te gaan denken over wat je wel en niet mag eten. Het dieet maakt afvallen eenvoudiger dan alle andere vormen van een dieet. Je kunt zelf beslissen hoeveel je af wil vallen en met het mentale dieet plan kun je dit waar maken.

Met het mentale dieet plan leer je anders om te gaan met een dieet. De nadruk wordt gelegd om je mentale toestand, gedurende de tijd dat je een dieet wil volgen. Als je een dieet gaat volgen gaan mensen er vaak negatief naar kijken als ze binnen een paar dagen niet lichter zijn geworden. Dit maakt het afvallen moeilijker, je moet juist positief naar het afvallen kijken en inzien want je kunt bereiken. Je moet mentaal in staat zijn om de uitdaging van het afvallen aan te gaan. Hier helpt het mentale dieet plan bij. Dit bestaat namelijk uit een E-book wat je kunt raadplegen zodat je weet wat je moet doen en het bestaat ook uit een turbo afslank plan. Je kunt in korte tijd veel gewicht gaan verliezen en er staat in beschreven hoe je dat gaat waarmaken. 

Anders denken over eten en afvallen

Er staan ook oefeningen in (geen fysieke oefeningen) maar oefeningen zodat je anders gaat denken over eten en afvallen. Je kunt het afvallen zelf toe gaan passen op het moment dat jij denkt dat je daar klaar voor bent. Samen met het mentale dieet plan ga je er stapsgewijs aan werken en leer je anders denken over eten. Als je lekkere dingen ziet moet je niet de hele dag eten, je kunt ook eerst presteren en jezelf dan belonen. Het is daarom nu tijd om te kijken wat het mentale dieet plan met jou kan doen. De meeste mensen die voor het mentale dieet plan gaan kiezen doen dit omdat andere dieetvormen niet voor voldoende resultaat hebben gezorgd. 

Voordelen en nadelen

  • Snel beginnen en snel resultaat
  • Een duurzame methode voor een nieuwe leefstijl
  • Ook voor vegetariers en veganisten
  • Nadeel zijn de strenge regels en beperkt aantal recepten
  • Je moet echt openstaan voor verandering
  • Zie ook deze blog van HappyHealthy met de verschillende voordelen en nadelen van het mentale dieet plan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *