Tips

T-shirts voor onder een overhemd

Wanneer je een shirt zoekt voor onder een overhemd is het handig als deze wit is. Door een wit shirt te dragen onder een overhemd kan je het comfort van een T-shirt onder een overhemd hebben, zonder dat het T-shirt doorschijnt. Een 100% katoenen T-shirt van ShirtsofCotton is hier erg geschikt voor. Deze 100% Premium katoenen shirts hebben een licht getailleerde pasvorm, waardoor ze erg mooi aansluiten op je lichaam. De shirts van ShirtsofCotton hebben een extra stukje stof aan de onderkant, waardoor ze extra lang zijn. Door deze extra lengte blijven ze goed in je broek zitten en zijn ze uitermate geschikt voor de langere man. 

Liefling overhemd

Het merk Liefling biedt overhemden aan die voor de net iets langere man zijn gemaakt. Als je lang bent kan het heel lastig zijn om goed passende kleding te vinden. Vaak is het bij overhemden zo dat ze aan de korte kant zijn en de mouwen te kort zijn. Hiervoor zijn de overhemden van Liefling perfect. Liefling overhemden hebben een optimale pasvorm en zijn aan de onderkant één centimeter langer. Ook de mouwen van de overhemden zijn één centimeter langer. Uitermate geschikt voor de langere Nederlandse man dus. Een ander groot voordeel van deze overhemden is dat ze strijkvrij zijn. 

Mouwlengte

De mouwlengte van Liefling overhemden is over het algemeen mouwlengte 6. Dit maakt ze erg geschikt voor mannen van ongeveer 180 cm. Mouwlengte 6 betekent dat de mouwen tussen de 60 en 69 cm zijn. Wereldwijd is deze mouwlengte zo’n 63,5 cm. In West-Europese landen is ligt deze lengte hoger. Hierdoor zijn er twee soorten mouwlengtes 6 ontstaan. Die van 64 cm over het algemeen in de wereld, en die van 68 cm voor West-Europese landen. In Europa als je het dus hebt over mouwlengte 6, praat je dus over een mouwlengte van 68 cm. De mouwen van de overhemden van Liefling zijn één centimeter langer, wat ze dus erg geschikt maakt voor de net iets langere man. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *