Beauty

Het ultieme geschenk voor die speciale dame

dames

Is er een specifieke reden nodig? Jubileum, verjaardag, carrière mijlpaal, bruiloft? Nee, niet per se hoor. Gewoon affectie tonen behoeft geen uitleg als je om iemand geeft.

Maar wanneer je dan van plan bent om iemand een cadeau te doen, moet het wel iets betekenisvols zijn. Aan zo’n geschenk moet tijd en aandacht zijn besteed, zodat het niet lijkt alsof de ontvangster jou eigenlijk helemaal niks kan schelen. Ken je die uitspraak: het gaat om het gebaar? Ja, dat is ook echt zo. Maar dan moet dat gebaar wel wat waard zijn. Zeg je dat je iemand mee neemt uit eten, dan is de plaatselijke snackbar of kroeg niet genoeg. Dan zoek je echt iets moois uit.

Mocht jij de persoon die je wilt verrassen nou echt door en door kennen, dan zal het geen probleem zijn om een passend cadeau te vinden. Heeft ze alles al? Dan wordt het een ander verhaal. Maar niet getreurd, want we hebben hieronder allemaal handige tips voor je opgesteld. Misschien zit daar nog niet precies bij wat je zoekt maar krijg je in ieder geval nieuwe inspiratie. Veel succes met zoeken en vinden!

Schoonheid van binnen

Eén van buiten! Mooi is ze vast al, de persoon voor wie jij zo veel moeite doet. Maar veel mensen willen nou eenmaal accenten kunnen leggen en imperfecties wegwerken. Nou, dan is cosmetica precies wat je nodig hebt. Misschien moet je eerst maar eens kijken naar wat zij allemaal op haar kaptafel heeft staan of, mocht je in de gelegenheid zijn, haar beauty routine te bestuderen. En anders weet haar beste vriendin misschien wel wat zij doorgaans gebruikt om zich klaar te maken voor vertoning aan de buitenwereld!

Voucher

Geen fan van? Bedenk dan dat je haar inspireert om iets specifieks te gaan doen. Uit eten. Naar de bios. Festival. Vakantie. En ze mag zelf weten hoe, waar en wanneer ze die bon gaat spenderen! En met wie. Misschien wordt het wel een gezellig weekendje samen? Dat hangt af van haar keuze, want zij heeft het cadeau ontvangen.

Vanuit jezelf

Ben je creatief of kun je lekker koken? Ben je heel vaardig of technisch en op welk gebied dan ook in staat om iets persoonlijks voor haar te maken? Doe dat dan!

Glinstering in haar ogen

Dat is een reflectie van het allermooiste uit de vele sieraden voor dames dat jij hebt uitgezocht! Natuurlijk is dat altijd een behoorlijk duur cadeau. Maar ten eerste is er voor iedere portemonnee wel iets te vinden en ten tweede is zij het geld en de moeite meer dan waard. Kes dus iets uit dat zij zeker weten zal waarderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *