Beauty

Essenza Fleur voor een echt hotel elan

Zoek je mooie bloemendessins voor je slaapvertrek, kies dan voor Essenza Fleur. Essenza Fleur combineert traditioneel romantisch met klassiek modern. De textiel is bovendien gemaakt van hoogwaardige kwalitatieve materialen, waardoor producten langer meegaan. Zo draag je met een aankoop van Essenza Fleur bij aan een duurzamere wereld. Het duurzaamheid en kwaliteits ideaal van Essenza Fleur gaat natuurlijk heel goed samen met jouw liefde voor bloemen! Essenza Fleur dekbedovertrekken zijn namelijk gemaakt van maar liefst 100 procent katoen-satijn. Dit voelt lekker zacht en glad aan en houdt de warmte vast. Niet onbelangrijk: doordat het materiaal gerieflijk aanvoelt en glans uitstraalt, zorgt het in zowel look als feel voor een echt hotel elan.

Essenza Fleur: bad en bed

Je vindt bij Essenza Fleur niet alleen textiel voor je slaapkamer. Ook andere vertrekken in je huis kun je opfleuren met vrolijke en bont gebloemde patronen en voorzien van dat extra stukje elan. Denk aan aaibare en goed absorberende handdoeken voor in de badkamer. Daarmee breid je dat hotel gevoel nog eens uit met een stukje wellness gevoel.

Ook voor je woonkamer kun je bij Essenza Fleur terecht. Met bloemige vloerkleden kun je jouw woonkamer in ieder seizoen laten opbloeien. Maar niet alleen je interieur, ook je eigen exterieur, kortom jezelf, kun je voorzien van een prachtig bloemenpatroon. Denk aan een chique kimono. Essenza heeft tevens bloemenprints voor dag en nacht homewear.

Creatief met Essenza Fleur

Essenza is een van oorsprong Nederlands familiebedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot internationaal formaat, met meerdere creatieve collecties per jaar. Zo zijn er telkens weer exclusieve dekbed dessins te vinden bij Essenza Fleur. Ben je zelf ook graag creatief bezig? Dan kun je in een handomdraai in jouw slaapkamer in een andere sfeer omtoveren met één van de vele creatieve Essenza Fleur designs. Kies je voor de warme gloed van de goudgele Essenza Golden Yellow dekbedovertrek? Of voor de zeer uitbundige rozen op een strak taupe achtergrond? Je kunt ook je bed chique afdekken met  de Essenza sprei fleur Burgundy met een bont boeket van oud rose en gele bloemen. Of je van bloemen houdt…Meer weten? Kijk eens op Bedshop.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.