Tips Vrouwen

Een boeket of bloemcadeau voor elke gelegenheid

Een boeket of bloemcadeau voor elke gelegenheid

De mooiste dag van je leven compleet maken? Wij helpen graag daarbij. Met bijpassend bloemwerk in je eigen stijl is jullie plaatje compleet. Maak een afspraak met ons en wij zorgen ervoor dat je bloemenwensen worden vervuld. Ons is niets gek genoeg! Je kunt denken aan een passend bruidsboeket, een armband of iets moois voor in je haar. Ook een mini bruidsboeketje voor jullie bruidsmeisje, een corsage voor de bruidegom, corsages voor de daggasten, en autoversieringen. Ook het decoreren van jullie trouwlocatie van een feestzaal tot een kapel, alles is mogelijk.

Rouwbloemen

Er zijn momenten in het leven dat woorden tekort schieten. Bij de bloemenbutler wordt uw rouwwerk met de grootste zorgvuldigheid behandeld en besteden wij aandacht aan alle details. Wij zetten ons volledig in om uw laatste groet in bloemen te vertalen zoals een mooi opgestoken rouwarrangement of een handgebonden rouwboeket. Ook als u zelf niet bij de uitvaart aanwezig kunt zijn, helpt de bloemist graag uw wensen te vervullen.

Bloemen abonnementen

Iedere week verse kleurrijke bloemen op kantoor in de vorm van bloeiende creaties? Sluit dan bij een Bloemenhuis een bloemen abonnement af. Wij zorgen er dan voor dat u, bijvoorbeeld wekelijks, voorzien wordt van verse bloemen. Uiteraard kunnen alle bloemarrangementen op verzoek in iedere maat geleverd worden. De prijs is afhankelijk van de omvang van het arrangement. Wat zijn de voordelen van zo’n bloem-abonnement?

  • Wekelijkse levering in leenvaas
  • Afwisseling in kleur, stijl en vaas
  • Achteraf betalen, u ontvangt maandelijks een factuur per post

Naast het bloemabonnement kan een bloemist voor een passende bloemengroet zorgen bij speciale gelegenheden, zoals een jubileum van een personeelslid, een geboorte, een verjaardag of het overlijden van een dierbare collega. Ook bieden wij graag suggesties voor speciale dagen zoals Kerst, Pasen en secretaressedag. Uiteraard altijd met duurzame bloemen en planten.

Spaarkaartactie

Spaar nu voor 5 euro korting. Hoe werkt het? Bij elke besteding van 5 euro bij de online bloemenzaak ontvangt u een stempel. Een volle spaarkaart kunt u inleveren bij de eerstvolgende aankoop en u ontvangt 5 euro korting. Dus laat uw huis bloeien, dan laten wij uw korting groeien. (Deze actie geldt niet in combinatie met online bestellingen.)

Uw speciale kalender

Is het niet een heerlijk idee om niet meer na te moeten denken over bijvoorbeeld uw trouwdag of de verjaardag van uw partner/ collega. Wij bieden u de gelegenheid ons te vertellen welke dagen in het jaar voor u belangrijk zijn en een bloementje als cadeau zeer gewenst is (denk bijvoorbeeld aan een boeket voor secretaressedag). Wij attenderen u een week van te voren op deze speciale dag en zorgen dat alles geregeld wordt.  U kunt natuurlijk ook de verjaardagen van uw medewerkers aan ons doorgeven. Wij regelen dan dat op de verjaardagen een bloementje thuis of op kantoor bezorgd wordt. Zo heeft u geen omkijken meer naar de verjaardagen van uw medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *