Retour

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

Herroepingstermijn

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:
  • Voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden is Cosmetica. Ook badmode kan om diezelfde reden niet geretourneerd worden.
  • Aanbiedingen en sales kunnen enkel geruild worden indien voorradig.

Let op! Wij voeren een strikte controle uit op de geretourneerde producten. U dient het product netjes in originele verpakking terug te sturen. Een retour is niet kosteloos. Alle verzend en transacties kosten zijn voor eigen rekening.

Wanneer wij uw retour hebben ontvangen krijgt uw bestelling de status 'geannulleerd'. Hierna wordt uw retour na beoordeling binnen 30 werkdagen afgehandeld. U ontvangt een email wanneer uw bestelling geannuleerd en terugbetaald is. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Wij maken gebruik van de betaalgegevens waarmee u uw order heeft voldaan. Wij verzoeken u de gegevens op juistheid te controleren.

Mail uw retoursaanvraag naar info@emeralbeautylife.nl