Retour

Herroepingsrecht

 Overeenkomst  herroepen.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

Herroepingstermijn.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:
  • Voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden is Cosmetica. Ook badmode en ondergoed kan om diezelfde reden niet geretourneerd worden.
  • Aanbiedingen en sales kunnen enkel geruild worden indien leverbaar.

U dient het product netjes in originele verpakking terug te sturen. Een retour is niet kosteloos. Alle verzend en transacties kosten zijn voor eigen rekening.

U kunt uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket uw bestelling retour sturen. Mail uw aanvraag alvorens naar info@emeralbeautylife.nl. Uw retour zal zo snel mogelijk door 1 van onze medewerkers in behandeling worden genomen en u ontvangt een persoonlijke mail met ons retoursadres.

Bestellingen die alvorens de retoursaanvraag, en die buiten de retourstermijn teruggestuurd worden,
worden niet gehonoreerd.

Wanneer wij uw retour hebben ontvangen en verwerkt krijgt uw bestelling de status 'geannuleerd'. Hierna wordt uw retour na beoordeling binnen 30 werkdagen afgehandeld en krijgt uw bestelling de status 'terugbetaald'. U ontvangt de status van uw retour via email. Wij maken gebruik van de betaalgegevens waarmee u uw order heeft voldaan. Wij verzoeken u de gegevens op juistheid te controleren.