Blazer echt een goed basisstuk | Emeral Beautylife

Blazer is een klassieker die tijdloos is

Een blazer is dé basic die iedere vrouw in haar kast moet hebben hangen. Het is een klassieker die tijdloos is. Veelvuldig te combineren als zakelijk jasje, of als tussenjas tijdens koudere dagen zoals de zomer. Heb je een feestje, etentje of ga je uit? Dan is de blazer ook een hele geschikte kledingstuk.

Het dragen van een blazer

Een blazer kan zowel zakelijk als alledaags gedragen worden. Het type model blazer bepaalt gedeeltelijk de aangelegenheid. Een blazer kan nonchalant gedragen worden op een t-shirt. Het geeft een modische en sportieve look. Voor een zakelijk look combineer je de blazer met een mooie blouse en taille rok of nette zwarte broek.

blazer jas Nife 39634 120x180 Blazer echt een goed basisstuk | Emeral Beautylifejasje figl 101333 120x180 Blazer echt een goed basisstuk | Emeral BeautylifeBlazer Venaton Khaki 1 120x180 Blazer echt een goed basisstuk | Emeral Beautylife

Ga voor een klassiek colbert

Wil je niet te veel opvallen? Ga voor een klassiek colbert in grijs, zwart of donkerblauw. Durf je wat meer kies dan voor een opvallend colbert, bijvoorbeeld in een felle kleur, die je met een basic kleur blouse zoals zwart, wit, grijs kunt combineren.

 

Geef een reactie