Bestellen

Emeral Beautylife is onderdeel van Handelsnaam: ANX V.O.F. 4336 CS Middelburg KVK 55994466 BTW 851936337B01

Op de webshop van Emeral Beautylife Cosmetics kunt u altijd en eenvoudig uw bestellingen plaatsen, ook als u nog geen klant bent!

Online bestellen is héél eenvoudig, snel en veilig.

  • Ga naar het artikel van uw keuze en klik op de knop "bestellen".
  • U ziet nu de artikelen die u heeft toegevoegd in uw winkelwagen. Hier kunt u uw artikel(en) ''bekijken of '' afrekenen''.  Het aantal te bestellen stuks kunt u nog aanpassen. Wilt u uw kortingsbon of spaarpunten gebruiken, of uw verzendkosten berekenen? Maak dan de door uw gewenste keuze(s). Klik op "afrekenen" om uw bestelling verder af te ronden of op "verder winkelen" wanneer u meer artikelen wilt bestellen.
  • Als u een terugkerende klant bent, wordt hier gevraagd om uw e-mailadres en wachtwoord in te vullen om u zo aan te melden. Als u een nieuwe klant bent, kunt u zich hier registreren of direct zonder registratie afrekenen.

Als u eenmaal bent ingelogd, kunt u aangeven waar uw bestelling afgeleverd dient te worden. Indien u een ander adres dan het factuuradres voor de levering wenst te gebruiken, kunt u hier een ander adres opgeven. Opgelet: levering op een postbusadres is niet mogelijk!

  • De bezorging vindt plaats door Post NL en DHL. Profiteer van gratis verzending. Kosten voor levering boven de €30 is gratis (zonder track & trace code). Wanneer u kiest voor ‘verzending lokaal’ kunt u door middel van een track & trace code uw pakket volgen. Bestellingen onder de €30 betaalt u standaard €6,95 aan verzendkosten.
  • Vervolgens kiest u op welke manier u wilt betalen. (ideal, paypal, overschrijving via rekeningnummer NL09INGB0007135663 t.a.v. ANX , onder rembours).
 

IDEAL
Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met IDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

PAYPAL
Uw bankrekening of creditcardnummer is al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren. Met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig en kunt u binnen een paar klikken veilig online betalen.

 
Bank Overschrijving
Mocht u liever via bankoverschrijving willen betalen dan is dit ook mogelijk. In het menu "betaalmogelijkheden" selecteert u "via bankoverschrijving". U kunt het orderbedrag overmaken op rekeningnummer NL09INGB0007135663 TNV  ANX. te Middelburg. Vermeldt in de omschrijving uw ordernummer.
 
  • Als laatste vragen wij u de bestelgegevens nog een laatste keer te controleren en de Algemene voorwaarden te accepteren, alvorens de bestelling definitief te plaatsen. Maak uw bestelling definitief door op ‘verder’ te klikken en vervolgens '' bevestiging bestelling''.
  • U krijgt daarna een bevestiging van uw bestelling met de status 'bestelling in behandeling' met het nummer van uw bestelling. Gelieve dit nummer goed te bewaren. Dit nummer heeft u nodig indien u later contact zou opnemen met onze klantenservice, in geval van een vraag m.b.t. uw bestelling.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Na ontvangst en verwerking van uw betaling verzenden wij u uw bestelling normaliter indien voorradig binnen 3- 5 werkdagen. 

Bestelling (nog) niet ontvangen?

Wanneer het bestelde product niet voorradig is dient u rekening te houden met een langere levertijd. De langere levertijd is afhankelijk van de snelheid van onze leverancier,  en PostNL tot het punt dat wij de bestelde items ontvangen in het magazijn. Dit proces kunnen wij tot ontvangst van deze producten helaas niet versnellen. (*maximale levertijd 14 werkdagen ).

Uw bestelde artikel voor de feestdagen ontvangen? Bestel dan uiterlijk voor 18 december 2017

Meer informatie zie onze algemene voorwaarden. Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@emeralbeautylife.nl. Wij streven er naar uw e- mail binnen 2 dagen te beantwoorden.

Emeral Beautylife  is onderdeel van Handelsnaam: ANX V.O.F. 4336 CS Middelburg KVK 55994466 BTW 851936337B01